Корзина покупок:
Нет товаров

Дебютний альбом Pokaz Trio - перший реліз лейбла LongPlay Community

Дебютний альбом Pokaz Trio - перший реліз лейбла LongPlay Community

На лейблі LongPlay Community виданий дебютний альбом талановитих одеських джазменів - Pokaz Trio.

Перед цим альбом побачів світ у CD-форматі на норвезькому лейблі "Losen Records", також він представлений на потокових сервісах, як Spotify та Apple Music.

Аналоговий реліз відпресовано на прозорому вінілі загальним тиражем 500 копій. Його вже можна придбати в Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську.

 

 

 

"Pokaz Trio - унікальний проект для української музичної індустрії, нове слово в сучасній інструментальній музиці. Склад тріо - піаніст і композитор Андрій Показ, барабанщик Яків Тарунцов та басист Віталій Фесенко. Заснований у 2016 році в Одесі, гурт виходить за будь-які стилістичні рамки та не має змістових та звукових аналогів в Україні. Їх музика - це завжди історія, де слухач є співавтором. Їх виступ - це завжди подорож через виміри та час. Гурт вдало поєднує джазову, класичну та етнічну музику з електронними доповненнями.
Дипломований класичний піаніст, лауреат міжнародних музичних премій Андрій Показ занурюється в експерименти із сучасним джазом, щоб надати йому нового сенсу. Як розповів автор, цей альбом є відображенням взаємодії між людиною та навколишнім світом." 

(David Fishel, для реліза на Losen Records, Norway)